سلامت نیوز : رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: در بحث افزایش جمعیت تنها وزارت بهداشت متولی امر نیست.
به گزارش سلامت نیوز ؛ دکتر رحیم رئوفی در جلسه شورای اداری شهرستان جهرم ضمن تبریک فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروز هرچه داریم از برکت انقلاب اسلامی و خون شهدای عزیز است.
دکتر رئوفی با تشکر از دست اندرکاران و تمامی دستگاه های اجرایی که در امر برگزاری اولین همایش بین المللی اخلاق تولیدمثل همکاری کردند، افزود: حضور مشاور مقام معظم رهبری، وزیر بهداشت و برخی مدیران بخش سلامت کشور اعم از دولت و مجلس نشان از اهمیت این همایش می باشد.
وی افزود: نتایج این همایش در جال جمع بندی و ارسال به مدیران نظام و موسسات علمی کشور می باشد.
دکتر رئوفی با اشاره به دغدغه افزایش جمعیت در جامعه اظهار کرد: در طی 25 سال گذشته در ارتباط با کاهش جمعیت یک سقوط آزاد در کشور داشتیم و از نظر آمارهای جهانی در رابطه با کنترل جمعیت موفق ترین کشور دنیا بوده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان کرد: در سال 85 زنگ خطر کاهش جمعیت در کشور به صدا درآمد و رهبر معظم انقلاب در خصوص پیری جمعیت به مسئولین توصیه هایی کردند.
رئیس اولین کنگره اخلاق تولیدمثل خاطرنشان کرد: افزایش جمعیت تنها تولید بچه نیست و متولی این امر نیز تنها وزارت بهداشت نمی باشد زیرا این موضوع یک مسئله بین بخشی و فرابخشی است که می بایست همه دستگاه های متولی در این مسیر همکاری کنند.
وی اضافه کرد: افزایش جمعیت شامل کمک به زوج های نابارور در جهت بچه دار شدن، کاهش سن ازدواج، کاهش طلاق و کاهش تصادفات جاده ای می باشد، که اراده ملی در جهت رسیدن به اهداف مدنظر رهبری می طلبد.
دکتر رئوفی همچنین با اشاره به تلاش مجموعه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی جهرم اظهار داشت: امروز در بحث سلامت بخش های درمانی، بهداشتی و دارویی همگام با حوزه های مختلف کشور تلاش های خوبی داشتیم اما در برخی موضوعات نظارتی همکاری و تعامل بیشتر دستگاه ها مورد نیاز است.
پیشنهاد سردبیر
-
عامل اصلی اختلالات رفتاری کودکان چیست؟
یکی از مهمترین و اساسیترین مهارتهای زندگی، مهارت اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس عبارت است از احساس اطمینان نسبت به خود، احساس توانایی و اعتقاد شخصی به این موضوع که " من میتوانم " پایه رشد و پرورش اعتماد به نفس است و برعکس احساس عدم توانایی و قادر نبودن به انجام کارها نیز رشد عدم اطمینان به خود و کاهش اعتماد به نفس را به دنبال دارد.
-
آیا جرمگیری به مینای دندان آسیب می زند؟
افسانه ها بخشی از زندگی ما هستند، اما وقتی در حوزه مراقبت های بهداشتی دخالت میکنند، نتیجه چیزی جز خطر نیست. به عنوان مثال، یکی از این افسانه ها این است که جرمگیری به مینای دندان آسیب میرساند. اما آیا به راستی این افسانه واقعیت دارد؟
-
برای تقویت معده و کبد گردو بخورید
گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دلپچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.
-
نوشیدن دمنوش بعد از غذا جذب آهن را کاهش می دهد؟
از آنجا که بسیاری از افراد بلافاصله بعد از صرف غذا تمایل به نوشیدن چای دارند، این نگرانی همواره مطرح است که آیا مصرف چای بعد از غذا ممکن است تأثیری در جذب آهن غذا داشته باشد؟
-
مصرف این خوراکیها با معده خالی ممنوع!
شاید از دلایل دقیق منع خوردن این خوراکیها با معده خالی مطلع نباشید اما به طور کلی مصرف غذاهای نامناسب پیش از صبحانه و به صورت ناشتا میتواند پوشش معده را تحریک کند، قند خون را افزایش دهد یا تعادل سیستم گوارشی را مختل کند.
-
زنان باردار، مصرف ویتامین D را فراموش نکنند!
تحقیقات جدید محققان بریتانیایی نشان میدهد که مصرف مکملهای ویتامین D در دوران بارداری نهتنها برای مادر مفید است، بلکه تأثیرات قابل توجهی بر سلامت استخوانهای کودک در سالهای بعدی زندگی او دارد. این مطالعه تازه منتشر شده نشان میدهد کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری از این مکمل استفاده کردهاند، در سنین ۴ تا ۷ سالگی استخوانهای قویتری دارند و احتمال ابتلا به مشکلات استخوانی در سنین بالاتر در آنها کاهش مییابد.
-
چگونه اسباببازی مناسب برای فرزندمان انتخاب کنیم؟
اتاق کودک پر از اسباببازیهایی است که بهندرت استفاده میشوند، اما آیا این انبوه رنگارنگ به رشد و شادی او کمکی میکند؟ روانشناسان معتقدند انتخاب اسباببازی بر اساس تناسب سنی، توجه به بازیهای گروهی و محدودیت در تعداد، میتواند کودکان را شادتر و تمرکز آنها را تقویت کند. والدین با مدیریت خرید اسباببازی و توجه به نیازهای واقعی کودک میتوانند فضایی بسازند که علاوه بر سرگرمی، به رشد ذهنی و جسمی او نیز کمک کند.
-
آیا مصرف ویتامین C در زمان بیماری مؤثر است؟
ویتامین C، که به نام «اسید اسکوربیک» نیز شناخته میشود، یکی از حیاتیترین ویتامینها برای سلامت عمومی بدن است. این ویتامین نقشهای مختلفی در بدن دارد از جمله تقویت سیستم ایمنی، تسریع روند التیام زخمها و حفاظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد. اما سوالی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده این است که آیا مصرف ویتامین C در زمان بیماری میتواند واقعاً به بهبود وضعیت کمک کند؟ در این گزارش، به بررسی مزایا و خطرات مصرف این ویتامین در دوران بیماری میپردازیم.
نظر شما